Mestarien liigan tiistai ei ollut maalivahtien – neljälle kirjattiin ratkaiseva virhe!

Mestarien liigan tiistain peleissä nähtiin jopa harvinaisen pahoja virheitä maalivahdeilta.

Tilastojen perusteella illan kahdeksassa pelissä nähtiin neljä maaliin johtanutta virhettä ja kaikki olivat maalivahtien tekemistä.

Arsenalin maalilla pelannut David Ospina sähläili keskityspallon kanssa ja putosi pallo hallussaan omaan maaliin. Arsenal hävisi kotipelinsä lopulta 2-3-lukemin Olympiakosille.

Arsenal on nimittäjänä myös seuraavassa pelissä, kun tykkimiesten lainamiehelle Wojciech Szczesnylle kirjattiin niin ikään virhe AS Roman maalilla, kun joukkue taipui vieraissa valkovenäläiselle BATE Borisoville 2-3-lukemin. BATE:n 2-0-johtomaalissa puolalaisvahti yllätettiin etukulmasta kaukaa.

Kaksi muuta virheen kirjannutta maalivahtia olivat 0-5-tappion Bayern Münchenille kärsineen Dinamo Zagrebin maalivahti Eduardo sekä pitkään Barcelonaa kiusanneen Bayer Leverkusenin Bernd Leno.

Leverkusen johti vieraissa Barcelonaa aina 80. minuutilla, mutta Barcelona teki kahdessa minuutissa tasoitus- ja voittomaalit. Leno pudotti ensimmäisessä osumassa pallon helpohkosti eteensä ja Sergi Roberto ampui irtopallon maaliin.

Voittomaalin tehneen Luis Suarezin veto suuntautui läheltä yläkulmaan, mistä ei voi maalivahtia syyttää.


Näin saat 20 vapaapeliä

Et tarvitse omaa talletusta

  • Avaa pelitili Kalevala Kasinolle.
  • Valitse suosikkipeli Reactoonz ja pelaa 20 vapaapeliä ilman omaa talletusta!
  • Lisäksi tarjolla huikea 325€ bonus.