Newcastle Unitedin manageri Steve McClaren voi olla ainakin tässä kohtaa huoleti, vaikka alkukauden tulokset eivät ole vakuuttaneet. Asiasta kertoo The Telegraph -lehti.

Sen sijaan tulilinjalle ovat joutuneet enemmänkin seurapomo Lee Charnley sekä pääscoutti Graham Carr. Kaksikon tapaan hoitaa seuran pelaajapolitiikkaa ei ole oltu tyytyväisiä. Kriitikistä huolimatta omistaja Mike Ashley on kuitenkin heitäkin kohtaan edelleen lojaali.

Manageri McClaren herättää seuran organisaatiossa sympatiaa perittyään pestissään niin monia aiempia ongelmia. Englannin maajoukkueen entinen käskijä ei olekaan tässä kohtaa pestinsä menettämisen pelossa.

Tilanne saattaa toki muuttua, jos David Moyes olisikin yhtäkkiä saatavilla. Ashley on pitkään ihaillut skotlantilaista ja yritti saada hänet jo Evertonin vuosinaan. Moyes valmentaa nykyisin Espanjassa Real Sociedadia, eikä meno ole ollut pelkkää ruusuilla tanssimista.

McClarenia kohtaan on ollut olemassa epäilyksiä jo hänen nimittämisestään lähtien. Se tuskin auttoi, että luotsi oli saanut potkut Derby Countysta edellisestä valmennushommastaan.