Sir Alex Fergusonin apurina menestyksekkäästi aikoinaan ollut Carlos Quieroz ihmettelee seuran nykyisiä toimia. Hänen mukaan ensin David Moyes ja nyt Louis van Gaal ovat tuhonneet Sir Alexin jättämän perinnön.

– Arvostan Moyesia ja van Gaalia valmentajina, mutta mielestäni he ovat tehneet kriittisiä virheitä seuran muutosvaiheessa, portugalilaista siteerattiin Soccerway-sivustolla.

Moyes aloitti sekasopan muuttamalla koko valmennustiimin. Historia kertoo, että vaihdos sekoitti koko joukkueen.

– Hänen ei olisi tarvinnut myllätä kaikkea ylösalaisin ja luopua Mike Phelanista [Sir Alexin viime aikojen oikea käsi] ja muista, jotka tunsivat seuran läpikotaisin.

Seuraava kriittinen sana kohdistui van Gaaliin ja tapaan, millä tuloksia haetaan.

– Toivon, että tällä kaudella ManU ei vaan kilpaile mestaruudesta vaan tekee sen tyylillä ja viihdyttävästi. Siitä ManU:ssa on kyse.

Quieroz ihmettelee seuran hankintapolitiikkaa ja ihmettelee että tähtiä luoneesta seurasta on tullut tähtien hautausmaa.

– Ennen kyse oli suurien pelaajien kehittämisestä, nyt tapahtuu päinvastoin. Esimerkiksi Angel di Maria näytti siltä kuin ei olisi aiemmin pelannut jalkapalloa lainkaan. Hänet ja Radamel Falcao hankittiin suurella rahalla ja miehet istuivat lopulta penkillä.

– Emme mekään aina onnistuneet kaupoissa, mutta kävimme niitä yhdessä läpi ja teimme päätökset yhdessä. Nyt seura tekee paniikkiostoksia, jollaisia me emme koskaan tehneet.