Arsenal esiintyi vaisusti viikolla, kun kakkosmiehistöllä Liigacup-otteluun lähtenyt joukkue putosi jatkosta rumasti 0-3-tappion myötä sarjatasoa alempana pelaavalle Sheffield Wednesdaylle.

Ilta alkoi heikosti, kun ensin Alex Oxlade-Chamberlain loukkaantui ja hetki myöhemmin hänen tilalle vaihdettu Theo Walcott joutui niin ikään jättämään kentän. Molemmat palaavat kentälle vasta marraskuun puolessa välissä olevan maajoukkuetauon jälkeen.

Arsenalin oli uskottu viime kauden perusteella ja selättäneet vuosia vaivanneet loukkaantumisongelmat uuden fysiikkavalmentajan tullessa, mutta nyt loukkaantumisia on kertynyt ja juuri oikean laitakärjen paikalle on puutetta.

Paikalla ensisijaisesti pelannut Aaron Ramsey on niin ikään sivussa ja nyt kaksi seuraavaa vaihtoehtoakin on pudonnut pelistä. Wenger kuitenkin toppuuttelee, että missään kriisissä oltaisiin.

– Me löydämme ratkaisut ja valitsen oikean tyypin pelaamaan sitä paikkaa, Wenger kommentoi lehdistötilaisuudessa.

Oikean laitakärjen paikan lauantain Swansea-pelissä ottanee Wenger puheiden perusteella Joel Campbell, jolla on oiva paikka näyttää kuuluvansa Valioliiga-tasolle. Costa Rican maajoukkueessa mm. kesän 2014 MM-turnauksessa vahvasti esiintyneen hyökkääjän rooli alkukaudesta on ollut äärimmäisen pieni.

Arsenal

@Arsenal
Boss on injuries: "We will find solutions and I have to find the right one. Lets play tomorrow." #SCFCvAFC

Arsenal

@Arsenal
Boss on his selection: "I can play with Campbell or another midfielder. I have another 24 hours to make that decision." SCFCvAFC