Vuodesta 2006 vuoteen 2009 Real Madridin puheenjohtajana toiminut Ramon Calderon pohdiskeli Madridin valmentajakuvioita BeIN-sportsin haastattelussa, ja piti mahdollisena Chelsean Jose Mourinhon paluuta Madridiin.

Calderon väitti nykyisen puheenjohtajan Florentino Perezin jo pyytäneen Mourinhoa palaamaan täksi kaudeksi korvaamaan viime kauden päätteeksi irtisanottua italialaisvalmentajaa Carlo Ancelottia, ja Mourinhon kieltäytyneen.

Entisen puheenjohtajan mukaan Madrid-peräsimessä kesällä aloittanut Rafael Benitez oli seurajohdon toivelistalla vasta Mourinhon sekä Joachim Löwin ja Jürgen Kloppin jälkeen.

– Totuus on, että Benitez oli neljäs vaihtoehto Real Madridille. Uskon, että Perez yrittää yhä hankkia Mourinhoa takaisin Madridiin. Hän todella pitää Mourinhosta, Calderon kertoi BeIN-sportsille.

Chelsean surkea kauden aloitus saattaa merkitä potkuja Mourinholle. Siinä tapauksessa Calderon uskoisi portugalilaisen paluun Madridiin olevan mahdollinen.

– Jalkapallossa tulokset ratkaisevat. Chelsea on epänormaalissa tilanteessa, ja on vaikea sanoa miten [Chelsean omistaja] Abramovich asiaan reagoi.

– Ei ole poissuljettua [että Mourinho palaisi Madridiin]. Jos hän ei enää olisi Chelseassa ja Benitezillä ei kauden lopussa sujuisi Madridissa, en sulkisi pois hänen paluutaan. Puheenjohtaja [Perez] pitäisi siitä todella.