FC Lahti on solminut kahden vuoden mittaisen pelaajasopimuksen lupaavan Paavo Voutilaisen (synt. -99) kanssa. Sopimukseen sisältyy optio kolmannesta vuodesta.

Topparina pelaava Voutilainen on kuulunut Kakkosessa pelaavan Lahti Akatemian vakiokalustoon menneellä kaudella ja loppukauden ajaksi hänet nostettiin liigajoukkueen mukaan haistelemaan tunnelmia. Nuoresta iästään huolimatta Voutilainen on pärjännyt miesten seassa vaivatta.

– Ihan hyvin omasta mielestäni. Aiemmin pelasin kolmosessa, siinä on pieni ero kakkoseen. Ihan hyvin pelit menivät omasta mielestäni, Voutilainen arvioi FC Lahden kotisivuilla.

FC Lahden päävalmentaja Toni Korkeakunnas arvioi Voutilaisen menneen vuoden aikana paljon eteenpäin.

– Kehitystä on tapahtunut huimasti. Hän on ollut 16-vuotiaana kakkosdivisioonassa Akatemian vakiotoppari. Nousi avaavaksi toppariksi myös ikäluokkansa maajoukkueessa. Pääsääntöisesti hän on ollut Akatemian mukana, sinne kiitoksia valmennustiimille.

– [Hän on] siirtynyt nyt meidän alaisuuteen syksyn ajaksi ja aloittaa talven meidän kanssa. Katsotaan sitten miten kehitys eteen. Odotusarvo on, että vähintään Veikkausliigatason toppari hänestä tulee lähivuosina.