Historiallinen sunnuntai – Euroopan kolmanneksi pitkäikäisin päävalmentaja väistyy

© Kuva: Juha Tamminen

Pekka Lyyskin ja IFK Mariehamnin 14 peräkkäistä vuotta jatkunut yhteistyö on päättynyt. Lyyskin johtaman IFK:n viimeinen ottelu oli voitokas kun joukkue päihitti kotonaan Vaasan Palloseuran maalein 2-0 Veikkausliigan viimeisellä kierroksella sunnuntaina.

Kannattajien ylistys Lyyskille raikui Wiklöf Holding Arenan lehtereillä läpi ottelun ja sen lisäksi voitto lämmitti kokenutta päävalmentajaa.

– Voitimme ansaitusti ja meidän olisi pitänyt ratkaista peli jo ensimmäisellä puoliajalla. Oli hiukan vaikea motivoida pelaajia puoliajalla. Teimme kuitenkin hienosti töitä ja olen iloinen siitä, että päädyimme kuudenneksi, Lyyski sanoo Veikkausliiga.comissa.

– Kyse oli siitä haluammeko matkustaa Lappiin kerran vai kaksi kertaa ensi kesänä…

Lyyski saattoi jättää tehtävänsä kaikkineen tyytyväisenä. Kuudes sija ja Suomen Cupin mestaruus käänsivät kauden positiivisen puolelle reilusti.

– Minusta meidän kautemme oli kaiken kaikkiaan hyvä, Lyyski summasi.

Ronnie McFall on tällä hetkellä Euroopan pääsarjojen virkaiältään pitkäaikaisin valmentaja. Hän on valmentanut irlantilaista Portadownia vuodesta 1986. Toisena on Arsenalin Arsene Wenger, joka on ollut Tykkimiesten johdossa vuodesta 1996. Lyyski oli listan kolmas. Hän valmensi IFK Mariehamnia kolmeen otteeseen. Viimeisin jakso alkoi vuonna 2002.


David Hasselhoff tarjoaa 20 ilmaiskierrosta

Et tarvitse omaa talletusta

  • Avaa pelitili Wheelz-kasinolle.
  • Kun ilmainen pelitili on rekisteröity, tilillesi ilmestyy 20 ilmaiskierrosta ilman omaa talletusta!
  • Tallettajat saavat lisäksi 300€ bonuksen + 100 ilmaiskierrosta lisää.