PK-35 Vantaan naisille tappio Mestarien liigassa – toinen osaottelu Malmössä viikon päästä

© Kuva: Getty Images

PK-35 Vantaa kärsi Mestarien liigan ensimmäisen pudotuspelikierroksen avausosassa 0-2 (0-1)-tappion FC Rosengårdille.

Ruotsalaiset menivät johtoon 10. minuutilla. 2-0-lukemat syntyivät 75. minuutilla.

– Kaksijakoiset fiilikset jäi, harmittaa tietysti. Ensimmäinen maali tuli heti ensimmäisestä kulmasta ja toinen suoraan kulmasta. Harmittaa, ettemme saaneet palloa maaliin, mutta olen iloinen, että pelasimme hyvin, Iina Salmi kertasi Palloliiton verkkosivuilla.

Salmi oli yksi kotijoukkueen onnistujista.

– Sain aika paljon palloa ja tuntui, että pärjäsin. Meillä oli tiedossa, että he ovat fyysisiä ja pelistä tulee kovaa vääntöä. Osasimme ottaa mielestäni taklaukset hyvin vastaan ja laitoimme palloa oikea-aikaisesti liikkeelle. Emme joutuneet ihan hirveisiin kamppailutilanteisiin, selvitimme paikat hyvin. Olen tyytyväinen.

Toisessa osaottelussa Malmössä on siis panoksena paikka Mestarien liigan 16 parhaan joukkoon.

– Vieraskenttä siellä on paha paikka ja haasteesta tulee kova. Näytimme kuitenkin tänään, että pystymme pelaamaan hyvää futista ja haastamaan Rosengårdin. Hyvillä fiiliksillä lähdemme Malmöhön.

Salmi pokkaa PK-35 Vantaan kanssa ennen Ruotsin matkaa Naisten Liigan mestaruuspokaalin. Sarjan päätöskierros pelataan lauantaina ja jo voiton varmistanut Pallokerho kohtaa Ilveksen. Salmella on takana henkilökohtaisestikin vahva kausi.

– Kauteni on mennyt hyvin ja maajoukkue on tavoitteeni. Mielelläni saisin kutsun. En tiedä vielä ensi kaudesta. Haluaisin käydä ulkomailla, jos se vain on mahdollista. Se on tavoitteeni, mutta sen näkee kun kausi päättyy, Salmi päätti.