Real Madrid on kärsinyt maajoukkuetauosta, sillä jo kaksi edustusjoukkueen pelaajaa on joutunut telakalle. Kaikkiaan loukkaantumisia on kertynyt jo yhdeksän tälle ryhmälle kauden aikana.

Maajoukkueessa tulevat loukkaantumiset, FIFA-virukset, ovat vieneet telakalle Karim Benzeman sekä Luka Modricin. Osa Real Madridin loukkaantumisista on tullut seurajoukkueen matkassa, mutta esimerkiksi James Rodriguez ja Danilo ehtivät niin ikään jo aiemmin satuttaa itseään maajoukkueen matkassa.

Benzema loukkasi nivusensa Armeniaa vastaan ja lienee sivussa jopa kolme viikkoa. Modric sai puolestaan tällin jalkaansa, eikä poissaolon aikataulua ole vielä julkaistu.

Espanjalaismedian mukaan Real Madridin riveissä ollaan huolissaan, sillä usealla pelaajalla on vielä maajoukkuevelvoitteita. Esimerkiksi Brasiliaa edustavan Marcelon loukkaantumista ei pystyttäisi nykymiehistöllä korvaamaan.

Jo nyt esimerkiksi Modricin korvaaminen tulee aiheuttaa päänvaivaa luotsi Rafa Benitezille.

Real Madrid saattaa joutua Levante-peliin jopa ilman useaa avauskokoonpanon miestä, kun myös Pepe ja Sergio Ramos ovat olleet telakalla.