Shefki Kuqi reagoi huumorilla tuomarin kuumenemiseen: ”Ei minua haittaa”

© Kuva: Juha Tamminen
Viikko käyntiin MLS-pelillä! Lunasta riskitön veto tai talletusbonus!

Liigakarsinnan keskiviikkoisessa avausosassa koettiin kuumia tunteita.

Keskiviikon ottelusta oli pääteltävissä, että pelissä on panosta. Vantaalla pelatussa PK-35 Vantaan ja KTP:n välisessä liigakarsintojen avauskohtaamisessa palkintopottina on paikka Veikkausliigaan ensi kaudeksi.

Avauspuoliajan loppupuolella räiskyvänä persoonana tunnettu PK-35:n päävalmentaja Shefki Kuqi sai neljännen erotuomarin Mikko Leinon vihat niskaansa. Kuqi osoitti mieltään hänen vieressään seisovalle Leinolle, kun Valeri Minkenen taklasi kovaotteisesti Lucas Garciaa.

Leino räjähti Kuqille ennenkuulumattomaan tapaan.

– Painu sinä v****un siitä! Leino huusi Kuqille.

Kuqi kertoi pelin jälkeen Leinon pyytäneen anteeksi tulistumistaan. Vantaalaisten käskyttäjä ei kuitenkaan pistänyt liiaksi pahakseen saamaansa palautetta.

– Tämä on ensimmäinen kerta, kun noin tehdään. Ei minua haittaa, se oli hauska kuulla. Se tuli suoraan takaisin! Kuqi nauroi.

Aggressiivisen sävyiset huudot eivät ole Kuqille uusi asia. Hän ehti tottua niihin pelatessaan Englannissa pelaajauransa aikana. Hän pelasi Brittein saarilla urallaan noin kymmenen vuotta, minkä aikana rivoon kielenkäyttöön ehti tottua.

– Siellä käytetään fuck off-sanaa (painu v****un) paljon, mutta ei kukaan siitä suutu, Kuqi kertoi.

Tuomarilinjaan Kuqi oli keskiviikkona kokonaisuudessaan pettynyt. Erityisesti avausjakson lopulla tapahtunut välikohtaus Minkesen taklauksen jälkeen jäi harmittamaan luotsia.

– Minua ei kiinnosta, osuiko hän palloon vai ei. Jos kaveri tulee tuolla tavalla (tilanteeseen) ja minun pelaajani jalka on siinä alla, se on poikki. Eikä kaveri saa edes varoitusta. Ja sitten he ihmettelevät miksi käyn kuumana, Kuqi selitti.

Liigakarsinnan avausosa päättyi maalittomaan tasapeliin. Päätöskamppailu pelataan lauantaina Kotkassa klo 15 alkaen. Otteluparin voittaja pelaa ensi kaudella Veikkausliigassa.

Christos Zavros
Twitter: @CZavros

» Katso Veikkausliigan kaikki ottelut suorana Ruudusta!

Viikko käyntiin MLS-pelillä! Lunasta riskitön veto tai talletusbonus!
Edellinen artikkeliTällä tavalla PK-35:n kapteeni ei haluaisi nousun ratkeavan – ”Liian raaka tapa”
Seuraava artikkeliKuqi ihaili joukkueensa esitystä: ”Hallitsimme peliä täysin”