Veikkausliigan kärkitaistelussa parhaalla paikalla olevan SJK:n hyökkääjä Tuco valaisi SJK-TV:n haastattelussa tulevaisuuden tavoitteitaan. Tuco pelaa parhaillaan kahden vuoden sopimuksensa ensimmäistä kautta Seinäjoella.

– Haluan totta kai sopimuksia jatkossakin. Olen futaaja, mutta en ajattele niin, että kaikki muuttuu äkkiä ja huomenna pitäisi olla Real Madridissa! Olen normaali tyyppi, ja pääni pysyy kasassa. Näen itseni ensi kaudella täällä tekemässä parhaani. Toivottavasti voitamme mestaruuden ja uusimme sen ensi vuonna. Ehkä sitten voisin olla jossain muualla, Tuco sanoi.

Tucon mukaan seura on menossa hyvää vauhtia eteenpäin nimenomaan organisaationa. Jos mestaruus tulee SJK:lle, pelaa seura luonnollisesti Mestareiden liigan karsintoja, ja uusi stadionkin on valmistumassa.

– Nämä olivat syitä, miksi tulin tähän seuraan. Kunnianhimo on korvaamatonta. Täällä on monia projekteja, ja joukkue tietää, mitä halutaan. Täällä mennään eteenpäin. Ensi vuonna pelataan uudella stadionilla ja Euroopassa. Nämä ovat parhaita tapoja saada ihmisiä SJK:hon, Tuco tunnelmoi.

Panu Markkanen
Twitter @PanuMarkkanen