FC Inter otti kotikentällään FF Jarosta taisteluvoiton lukemin 1-0 ja säilytti näin mahdollisuutensa mitaleihin. Joukkueen kapteeni Henri Lehtonen oli tyytyväinen mies pelin jälkeen SuomiFutis-sivuston haastattelussa.

– Kolme peliä oli jäljellä ennen tätä, ja kaikki piti voittaa ja toivoa ristiinpelaamista.

– Tänään prässäsimme Jaroa alusta asti ylhäältä ja se toimi. Toisella puoliajalla se ei enää toiminut, koska varmaan väsyimme. He selvästi kyttäsivät vastahyökkäyksiä, joka ei tänään toiminut ja he eivät saaneet niistä varmaan yhtään vaarallista paikkaa, Lehtonen analysoi.

Kapteeni sai itse toimia tällä kertaa sankarina tehdessään voittomaalin vastahyökkäyksestä Sebastian Mannströmin laukauksen reboundista.

– Saimme irtopallon ja lähdimme suoraan ylöspäin. Syötin ”Solmulle” pystyyn ja lähdin itse täysillä ylöspäin ja toivoin parasta mahdollisen irtopallon suhteen.

– Huusin Guylle (Gnaboyou) että ”minä minä minä” ja pääsin pistämään vähän paremmasta asennosta sisään, Lehtonen kertaa.

Ottelun lopusta tuli kuitenkin varsin tiukka ja turkulaisten maalivahti Magnus Bahne joutui venymään torjuntoihin pariin otteeseen.

– Meidän olisi pitänyt käyttää toisen puoliajan ensimmäisen 25 minuutin etsikkoaikamme ja tehdä enemmän maaleja.

– Lopussa vähän väsyimme. Kyllä se viimeinen 20 minuuttia aika jännä oli. He heittivät keskityksiä ja saivat kulmia isoille äijilleen, mutta saimme hyvin taisteltua ykkös- ja kakkospallot ja jätkät taistelivat hyvin..

Seuraavassa ottelussaan Inter kohtaa SJK:n, joka on voitettava mikäli raitapaidat haluavat kiivetä pohjanmaalaisten ohitse. He tarvitsevat myös Jaron apua päätöskierroksella, jonka on riistettävä pisteitä Seinäjoella. Lehtonen uskoo tämän olevan mahdollista, vaikka Jaron esitys ei tänään häkellyttänyt.

– Kyllä minä uskon siihen, jos he lähtevät aggressiivisemmin kuin tänään. Se on nähty että tässä sarjassa että ketä tahansa pystyy voittamaan kenet tahansa.

Jesse Happonen, Turku