Lauri Dalla Vallella ikävä vamma – ”Ruiske voisi nopeuttaa paranemista”

© Kuva: Juha Tamminen
Arsenal ja Liverpool tarjoavat viihdettä pikkulauantaille! käytä hyväksesi vetoidea ja talletusbonus!

Crewe Alexandran riveissä Englannin kolmanneksi korkeimmalla sarjatasolla pelaava suomalaishyökkääjä Lauri Dalla Valle satutti niskansa puskutilanteessa ja pelaaminen putoamistaiston kannalta tärkeässä lauantaisessa ottelussa Peterboroughia vastaan on epävarmaa.

Dalla Valle oli sivussa jo edellisestä tappiollisesta ottelusta Bradford Cityä vastaan. Lauantaisessa ottelussa Dalla Valle olisi todennäköisesti noussut avaukseen, sillä kärkimiehistä Marcus Haber on Kanadan maajoukkueen matkassa.

Hyökkääjäpulaa poteva Crewe koettaa saada suomalaisen pelikuntoon lauantaiksi.

– Lauri on saanut hoitoa vammaansa, mutta niska aiheuttaa hänelle edelleen kipuja. Vamma parantuu ajan kanssa, mutta ruiske alaniskaan voisi nopeuttaa parantumista. Tällä hetkellä Laurin osallistuminen viikonlopun otteluun on kuitenkin epävarmaa, kertoo seuran manageri Steve Davis Crewen verkkosivuilla.

Dalla Valle on pelannut tällä kaudella 11 ottelussa ja tehnyt niissä kaksi maalia.

Crewe on sarjassa viimeisenä, mutta ylös putoajan paikalta on vain kolme pistettä.


Real Madrid – Villarrealia | JÄTTIKERROIN 50.00 REAL MADRIDILLE

1. Avaa pelitili NordicBetille.
2. Talleta – saat talletuksesi tuplana 100€ asti.
3. Nappaa jättikerroin 50.00 Real Madridin voitolle ja lyö veto!

Arsenal ja Liverpool tarjoavat viihdettä pikkulauantaille! käytä hyväksesi vetoidea ja talletusbonus!