Lucas Lima on näyttänyt potentiaalinsa Brasiliassa. Nuorukainen on päässyt sitä kautta myös Real Madridin ostoslistalle.

Espanjalaisen AS-lehden mukaan sekä pelaaja että seura ovat tietoisia valkopaitojen kiinnostuksesta. Santos aikoo kuunnella tarjouksia, kunhan ne ylittävät 20 miljoonaa euroa. Hyökkäävän keskikenttäpelaajan agentti Wagner Ribeiro aikoo tavata joulukuussa seurapomo Florentino Perezin ja kartoittaa muutenkin kiinnostuneita seuroja Euroopassa.

Valkopaitojen mahdollisuuksia kaupanteossa parantaa sekin, että Ribeirolla ja Perezillä on hyvät välit Robinhon siirron kautta. Vaikka tapaaminen on tällä kertaa epävirallinen, varmasti Liman nimi voi nousta esiin.

Itse asiassa Perez kyseli jo kuukausia sitten lupauksen perään ensimmäisen kerran.

Real Madridilla on siirrossa vain yksi mutta: tilaa EU:n ulkopuoliselle pelaajille ei ole. Niinpä nyt talvella siirto tuskin toteutuu. Ensi kesään mennessä Real Madrid ehtii raivata tilaa miehistöönsä, jolloin kaupanteko voisi todennäköisimmin tapahtua.

25-vuotiaan perässä ovat myös suuret seurat Italiasta, Englannista, Portugalista ja Turkista.