Brittilehdet huhuilevat, että Englannin Ykkösliigan Burton Albionin manageri Jimmy Floyd Hasselbaink on ehdolla Fulhamin uudeksi käskyttäjäksi. Asiasta kertoo muun muassa brittilehti Metro. Huhuissa ovat pyörineet myös Tim Sherwoodin ja Nigel Pearsonin nimet.

Lontoolaisseura erotti viikonloppuna manageri Kit Symonsin joukkueen juututtua sarjataulukon keskikastiin. Fulhamin sopimuspelaajiin kuuluvat seuraan kesällä hankittu Suomen maajoukkuemies Sakari Mattila sekä Stevenagessa lainalla oleva Jesse Joronen.

Hasselbaink nosti Burtonin täksi kaudeksi Ykkösliigaan, ja joukkue on 16 kierroksen jälkeen sarjataulukon kakkosena.

Hollantilainen muistetaan pelaajauraltaan taidokkaana maalintekijänä – mies voitti Valioliigan maalikuninkuuden ensin Leedsin paidassa 18 osumalla kaudella 1998-1999 ja sitten Chelseassa 23 maalilla sesongilla 2000-2001. Siinä välissä mies kävi La Ligan Atletico Madridissa kaudella 1999-2000 iskemässä 24 osumaa, mikä riitti maalipörssin kakkostilaan.