Ykköseen 2016 valmistautuvalla FC KTP:llä on ensi kaudeksi sopimus tällä hetkellä kuuden pelaajan kanssa. Pelaajasopimustilanteeseen vaikutti seuran tippuminen Veikkausliigasta kuluneen kauden päätteeksi.

Seura on purkanut alkujaan ensi vuodenkin kattavista sopimuksista kolme. Sasha Anttilainen, Andrew Lewis ja Ilari Äijälä eivät jatka KTP:ssä 2016.

– Purkamisissa oli ensisijaisesti kysymys taloudellisesta sopeuttamisesta ja toiseksi pelaajien omista tilanteista, ja tavoitteista urien suhteen, toimitusjohtaja Riku Tapio kommentoi seuran tiedotteessa.

Ensi kaudella vihreävalkoisissa raitapaidoissa pelaavat viime kauden joukkueesta maalivahdit Jere Pyhäranta ja Sauli Kilpeläinen, puolustajat Giorgi Ositashvili ja Juuso Salonen sekä keskikenttäpelaajat Aleksi Tarvonen ja Valeri Minkenen.

Hyökkääjä Samuli Kaivonurmen kanssa seuralla on sopimus kaudesta 2016, mutta tilanne sopimuksen jatkumisen suhteen on vielä tällä hetkellä auki.

– Sopimukseen liittyy tiettyjä yksityiskohtia, jotka vaikuttavat jatkoon. Katsotaan asia rauhassa yhdessä pelaajan kanssa, ja palataan tähän sittemmin.

Päävalmentajana jatkaa Sami Ristilä.