Vaasan Palloseura on jatkanut kapteeni Ville Koskimaan sopimusta kahdella vuodella. Koskimaan sopimuksen myötä raitapaitojen toppariosasto alkaa olla täynnä.

Kokenut puolustaja Ville Koskimaa jatkaa tutussa nutussa, kun 32-vuotias toppari solmi kahden vuoden jatkossopimuksen VPS:n kanssa.

– Fiilikset ovat erittäin hyvät. Teimme kovan duunin viime kaudella säilyttääksemme sarjapaikan. Odotan jo kovasti, että pääsemme näyttämään olevamme parempia, puolustaja kommentoi seuran tiedotteessa.

– On tärkeää koko joukkueelle, että Ville haluaa olla osa Vepsun tulevaisuutta. Hän tulee olemaan isossa roolissa jälleen kentällä ja sen ulkopuolella, päävalmentaja Petri Vuorinen uskoo.

Koskimaa on pelannut urallaan Veikkausliigassa 234 ottelua, joista 204 VPS-paidassa. Puolustaja kertoo jatkopäätökseen syntyneen lopulta helposti.

– Keskusteluja käytiin toki muuallekin. Kun ulkomaan kortit menivät, ja kun katsoi kokonaiskuvaa myös perheen kannalta, oli Vaasa lopulta paras vaihtoehto, Koskimaa kertaa.

Kausi 2016 tulee olemaan topparille jo yhdeksäs VPS:n väreissä. Koskimaan sopimuksen myötä VPS:n toppariosasto on valmis seuraavaan kauteen, sillä seurassa jatkavat myös Mikko Viitikko, Timi Lahti ja Nikko Boxall.

Vaasan Palloseura

@VPS1924
Kapteeni jatkaa Vepsussa! bit.ly/1MG7z8m
"Odotan seuraavasta kaudesta urani parasta" #vepsu