Arsenalin loukkaantumissuma on valtava ja se saattaa pakottaa Tykkimiehet pelaajakaupoille, kirjoittaa London Evening Standard -lehti.

Francis Coquelin, Mikel Arteta, Tomas Rosicky, Jack Wilshere, Santi Cazorla ja hyökkäyspään loukkaantumiset, mukaan lukien Alexis Sanchezin poissaolo, saattavat osoittautua kohtaloikkaiksi tulevien raskaiden viikkojen aikana.

Keskikentän ankkurin rooliin Arsenalilla on tällä hetkellä asettaa vain Mathieu Flamini ja Calum Chambers. Hyvin kautensa aloittanut Arsenal ei halua kompuroida pitkän poissaololistan vuoksi, ja Wengerin joukot ovatkin jo aloittaneet vahvistusten kartoittamisen tammikuun siirtoikkunassa.

Yksi Arsenalin vaihtoehdoista keskikentälle on Bayer Leverkusenin 26-vuotias Lars Bender. Bundesliigaseura myönsi jo tällä viikolla, ettei seuralla ole mahdollisuuksia pitää häntä, jos signaali lähtötoiveista tulee.

Bender on ollut jo vuosikaudet huhutusti Arsenalin kohteena, mutta vielä tähän päivään asti tarjousta ei ole tullut. Nyt Benderin hankinnalla voitaisiin ratkaista keskikentän ongelmia.

Lehti nostaa keskikenttähankinnoista muitakin nimiä, kuten Sevillan Grzegorz Krychowiakin.