FC Barcelonan puolustajan Dani Alvesin mielestä Real Madrid ei ansaitse jatkaa taivaltaan Espanjan Cupissa, Copa del Reyssä.

Real Madridille naurettiin keskiviikkona. Valmentaja Rafael Benitez heitti cupin neljännen kierroksen otteluparin avausotteluun Cadizia vastaan kentälle venäläisen Denis Tsherihevin, joka oli pelikiellossa.

Benitez väitti seuran olleensa tiedoton Tsherishevin pelikiellosta. Venäläisen panna on seurausta viime kaudesta, kun hän oli lainalla Villarealissa.

FC Barcelonan takalinjojen vakiomiehen Alvesin mielestä Real Madridin tulisi pudota Espanjan Cupista kardinaalimunauksen seurauksena.

– Tuollaisten asioiden ei pitäisi tapahtua sellaisille seuroille kun Real Madrid, Alves sanoi Cadena COPE-radioasemalle.

– Heidät pitäisi potkia pois kilpailusta sääntöjen perusteella, hän jatkoi.

Kun Benitez kuuli tehneensä virheen Cadiz-ottelun puoliajalla, hän otti Tsherishevin saman tien vaihtoon. Pelaaja oli sitä ennen tehnyt Real Madridin avausmaalin 3-1-voitossa.

Tsheryshev on vahvistanut, ettei tiennyt olevansa pelikiellossa. Eri espanjalaislähteiden mukaan Espanjan jalkapalloliiton kilpailukomitea päättää asiasta tänään perjantaina.