Espanjan liigan suurseura Real Madrid on heitetty pihalle tämän kauden Espanjan cupista, kertoo Goal.com-sivusto.

Los Blancos lentää ulos kilpailusta, sillä se peluutti keskiviikkona edustuskelvotonta pelajaa Cupin neljännen kierroksen otteluparin avausottelussa Cadizia vastaan. Venäläinen Denis Tsherihev oli pelikiellossa, mutta niin pelaaja kuin Madridin päävalmentaja Rafael Benitez olivat kantansa mukaan tiedottomia asiasta.

Cadiz teki asiasta valituksen Espanjan jalkapalloliitolle, joka julkaisi Goalin mukaan tänään perjantaina päätöksensä tiputtaa Real Madrid kilpailusta.

Tsherihevin pelikielto on seurausta viime kaudelta, jonka hän vietti Villarealissa. Silloin hänelle kertyi Cupissa kolme keltaista korttia, mikä aiheuttaa yhden ottelun pelikiellon.

Benitez tajusi ottaa valkopaitojen avausmaalin 3-1-voittoon päättyneessä ottelussa iskeneen Tsherihevin vaihtoon vasta puoliajalla, kun älysi tilanteen.

Real Madrid tehnee tuomiosta valituksen, sillä seuran mukaan Tsheriheviä – ja koko muuta seuraa – ei oltu infottu pelikiellosta millään lailla.

– Kukaan ei maininnut pelaajalle rangaistuksesta, joka Tsheriheville annettiin Villarealissa pelaamisen aikana, seuran puheenjohtaja Florentino Perez sanoi Real Madridin sivuilla.