Entinen Huuhkajat-luotsi ruotsalaisen suurseuran kiikarissa?

© Kuva: Juha Tamminen
Mestarien Liigan avauksessa Napoli vs Liverpool! Lue ennakko ja lunasta talletusbonus!

AIK sijoittui viime kaudella Allsvenskanissa pronssille ja lunasti paikan Eurooppa-liigan karsintoihin. Päävalmentaja Andreas Alm on kuitenkin SPORT-Expressenin mukaan ajautunut riitoihin seurajohdon kanssa.

AIK pääsi viime kaudella tavoitteisiinsa, mutta taustalla kuohuu. Ruotsalaislehti uskoo seurajohdon haluavan eroon Andreas Almista. Halvaksi se ei tukholmalaisille tulisi, sillä Almilla on sopimustaan jäljellä kaksi vuotta.

Tilalle lähde uumoilee suomalaisille parhaiten Huuhkajien päävalmentajana tutuksi tullutta Stuart Baxteria. Hän on aiemmin luotsannut AIK:ta vuosina 1998-2000.

Baxter valmensi Suomessa kaksi vuotta. Palloliitto korvasi hänet Olli Huttusella lokakuussa 2010. Tämän jälkeen britti on valmentanut muun muassa Etelä-Afrikassa ja viimeksi Turkissa. SPORT-Expressen ei ole onnistunut tavoittamaan Baxteria, mutta muistuttaa 62-vuotiaan ajattelevan lämmöllä entistä seuraansa.

– Olen aina sanonut, että haluan joskus palata AIK:hon. Kysymys on vain ajoituksesta, lehti siteeraa.

Mestarien Liigan avauksessa Napoli vs Liverpool! Lue ennakko ja lunasta talletusbonus!
Edellinen artikkeliEremenko maajoukkuevalmentajaksi – ”Ainut tavoite kehittää pelaajia”
Seuraava artikkeliLuis Suarez ei jätä Barcelonaa ”vaikka joku tarjoaisi triplasti rahaa”