Julio Baptista ei pidä Real Madridin tavasta vaihtaa valmentajia liukuhihnalta. Joukkueen entinen hyökkääjä toivoisi seuran luottavan enemmän pitkäjänteiseen työhön.

Real Madridin edustusjoukkuetta on viimeisten kymmenen vuoden aikana valmentanut yhdeksän eri luotsia. Tuona aikana ryhmä on voittanut La Ligan kolmesti ja Mestarien liigan kerran.

– Vaikka et saavuta Madridissa vuodessa jotain, ei valmentaa tarvitse vaihtaa heti, Julio Baptista täräyttää AS:lle Goal.comin mukaan.

– Madrid ei voittanut vuonna 2015 Carlo Ancelottin aikana mitään, mutta vuotta aiemmin he voittivat Mestarien liigan. Joskus asiat täytyy laittaa perspektiiviin, jotta voi nähdä onko muutos kannattava.

Baptista pelasi madridilaisseurassa kaksi täyttä kautta vuosina 2005-2008. Tuona aikana hän ehti nähdä kolme päävalmentajaa. Tällä hetkellä Rafael Benitezin valmentama Real on sarjassa kolmantena kaksi pistettä kärkeä perässä.

– Pelaajat tarvitsevat vakautta, eikä valmentajan vaihtaminen oli menestyksen tae. Voit palkata maailman parhaan, mutta kyse on myös dynamiikasta. Jos pelaajat eivät ymmärrä valmentajaa, on vaikea saavuttaa mitään vielä ensimmäisenä vuonna.