Valencian seuralegenda, maalivahti Santiago Canizares ei ole vakuuttunut Gary Nevillen kyvystä johtaa seuraan.

40-vuotias englantilainen nimitettyyn yllättäen seuran uudeksi päävalmentajaksi viikolla eronneen Nuno Espirito Santon tilalle. Neville on Valencian omistajan Peter Limin ystävä.

Nevillellä ei ole aiemaa päävalmentajankokemusta, mutta on toiminut viime vuodet Englannin maajoukkueen valmennustiimissä. Häntä on kehuttu vuolaasti tv-töissään erinomaiseksi analyytikoksi, mikä ei Canizaresia vakuuta.

– Hyvä analyytikko ei ole sama asia kuin hyvä valmentaja. Valenciassa ei tiedetä mitään hänestä. Valencia ei ole paikka, missä harjoitellaan valmentamista, Canizares kommentoi Goalille.

– Kolme vuotta sitten seura valitsi ex-pelaajan Mauricio Pellegrinin päävalmentajaksi. Se ei päättynyt hyvin. Siksi olen epäileväinen. Nevillellä on hyvät henkilökohtaiset referenssit, mutta millainen hän on valmentajana? Kukaan ei tiedä, koska hänellä ei ole kokemusta. On eri asia antaa mielipiteensä [tv:ssä] kuin saada asiat toimimaan kentällä.

Gary Neville aloittaa pääävalmentajana vasta ensi viikon alussa, mutta sitä ennen seuraa luotsaa velipoika Phil Neville.