Ilves on tehnyt kaksivuotisen pelaajasopimuksen 21-vuotiaan keskikenttäpelaaja Tuure Siiran kanssa.

172-senttinen Siira on pelannut vuodesta 2011 lähtien Ykkösen kärkijoukkueisiin kuuluvassa AC Oulussa. Nuorukainen toimi viime kaudella AC Oulun kapteenina.

Ilveksen päävalmentaja Jarkko Wiss on iloinen uudesta pelaajasopimuksesta.

– Erittäin hyvät fiilikset Siiran siirtymisestä Ilvekseen. Hän on monipuolinen keskikenttäpelaaja ja nuoresta iästään huolimatta melko kokenut, sillä hän on pelannut jo yli 100 ottelua Ykkösessä pelaavassa edustusjoukkueessa. Siira oli myös viime kaudella AC Oulun kapteeni, Wiss toteaa Ilveksen verkkosivuilla.

– Siira on hyvä pallollinen pelaaja. Ei mikään jättiläinen, mutta hän omaa tosi kovan taistelutahdon ja luonteen. Mukavan kovapäinen pelaaja, joka tuo paljon vaihtoehtoja ja monipuolisuutta keskialueelle. Hän tulee varmasti taistelemaan avauskokoonpanon paikoista.

– Mielestäni nyt on hyvä aika Siiralle ottaa seuraava askel ylöspäin ja lähteä vakiinnuttamaan paikkaansa Veikkausliiga-joukkueeseen. Puolustusvoimien urheilukoulu vaikeuttaa hieman alkukautta, mutta hän pääsee reservin puolelle maaliskuussa. Tämän myötä konehuoneemme eli keskikentän keskusta alkaa olla valmiina ja meillä on nyt paljon vaihtoehtoja, Wiss kommentoi.

Ilveksellä on nyt 16 pelaajasopimusta kaudelle 2016.