Liverpool lähetti kykyjenetsijänsä tarkkailemaan keskikenttäpelaaja Marko Grujicin otteita miehen seuran Belgradin Punaisen Tähden viime sunnuntaiseen liigaotteluun, kertoo Goal-sivusto. Belgradilaiset voittivat ottelun suvereenisti 7-2 ja Grujic viimeisteli ottelussa yhden maalin.

Vasta 19-vuotias Grujic sopisi nuoren ikänsä puolesta Liverpool-luotsi Jurgen Kloppin hankintaideologiaan, sillä saksalainen on kertonut haluavansa joukkueeseensa etenkin nuoria tulevaisuuden lupauksia.

Keskikentän keskustassa viihtyvää serbiä on aiemmin viety huhuissa myös muun muassa Paris Saint Germainin ja AS Roman riveihin, mutta Goalin tietojen mukaan Inter Milan on tällä hetkellä lähimpänä pallotaiturin nappaamista.

Punaisen Tähden uskotaan haluavan Euroopan huippuseurojen jahtaamasta Grujicista ainakin 6-7 miljoonaa euroa. Nuorukaisella on nykyistä sopimustaan jäljellä vuoteen 2018 asti.