Mitä ihmettä tapahtuu turkkilaisseurassa? – seura erotti kauden viidennen valmentajansa

© Kuva: Getty Images

Turkin pääsarjassa pelaava Genclerbirligi on voittanut kauden 17 pelistään kolme. Seurajohtoa ei voi ainakaan syyttää reagoinnin puutteesta, sillä maanantainen tappio aiheutti kauden viidennet valmentajapotkut.

Yilmaz Vural aloitti työnsä Genclerbirligin päävalmentajana viime keskiviikkona. Maanantaina joukkue kärsi 0-2-tappion. Nyt turkkilaismedia uutisoi (Aftonbladetin mukaan), että seuran presidentti Ilhan Cavca on vapauttanut Vuralin tehtävästään. Hänen työsarkansa jäi siis kuuden päivän mittaiseksi. Vuralin kerrotaan pyytäneen ryhmäänsä vahvistuksia tammikuun siirtoikkunan aikana.

Cavca on johtanut seuraa 34 vuotta ja erottanut yhteensä 51 valmentajaa. Yksi tämän kauden aikana lähtöpassit saaneista on Stuart Baxter, joka valmensi aiemmin urallaan Huuhkajia.


Inter – HIFK | HIFK pulassa! ⭐️⭐️⭐️⭐️