Olisiko käyttöä Englannissakin? Chelsean hyökkääjälupaus loistaa lainallaan!

© Kuva: Getty Images

Chelsean omistama nuori hyökkääjälupaus Dominik Solanke antaa hyviä näyttöjä emoseuralleen Hollannissa.

Vitesse Arnhemissa lainalla pelaava kärkimies teki perjantaina kauden viidennen maalinsa. Mies on tilastoyhtiö Optan mukaan Euroopan nuorin vähintään viisi maalia ampunut hyökkääjä, kun vertaillaan pelaajia kymmenestä suurimmasta sarjasta.

Solanke ampui perjantaina joukkueensa kolmannen osuman, kun Twente kaatui 5-1-lukemin. Englantilaishyökkääjä oli 18 vuoden kolmen kuukauden ja neljän päivän ikäinen ottelupäivänä.

Solanke oli viime kaudella nuorten Mestarien liigan paras maalintekijä Chelsean juhliessa kilpailun voittoa.

Chelsea hukannut lupauksia ostomiesten vuoksi

Chelsea on kärsinyt surkean kauden aikana tehottomuudesta ja seuraan on taas huhuttu ties ketä nimekästä kärkimiestä pitkin Eurooppaa. Seura onkin heikosti pystynyt nostamaan kasvattejaan edustusjoukkueeseen, kun ostomiehet ovat vieneet peliajan.

Chelseassa on varmasti jääty katumaan esimerkiksi vielä kesään 2014 seuraan sopimussuhteessa olevan Romelu Lukakun myyntiä useiden lainasopimusten jälkeen. Everton-kärki on tällä kaudella esimerkiksi ampunut jo 12 Valioliiga-maalia, kun paras Chelsea-maalari on ollut Diego Costa kolmella maalillaan.


Ota 20 ilmaiskierrosta

Ei omaa rahaa, ei riskiä

  • Avaa pelitili Lucky Dinolle.
  • Saat heti ilman omaa rahaa 20 ilmaiskierrosta Narcos-peliin!
  • Tallettajille lisäksi jopa 400€ bonus + 100 ilmaiskierrosta lisää.