Slovenian sarjaa johtava Olimpija Ljubljana yrittää houkutella muun muassa Tottenhamin päävalmentajana toiminutta Harry Redknappia valmentajakseen.

Redknapp on ollut työttömänä kesäkuusta lähtien, kun hän jätti QPR:n paikan. Redknappia on houkuttelemassa Ljubljanaan Milan Mandaric, joka otti seuran haltuunsa aiemmin tänä vuonna. Mandaric on omistanut myös muun muassa Portsmouthin, Leicesterin sekä Sheffield Wednesdayn. Mandaric ja Redknapp tuntevat toisensa Portsmouthin ajoilta.

– On joitain mahdollisuuksia missä tämä skenaario saattaa toteutua, seurajohtaja Ranko Stojic totesi slovenialaiselle urheilulehdelle Ekipalle.

– On selvää, että tämä on mahdollista vain presidenttimme ja hänen henkilökohtaisen suhteen kautta. Redknappilla on tarjouksia myös arabimaista, mutta jos hän ei mene sinne, niin hän saattaa tulla meille, Stojic valottaa.

Redknappin lisäksi päävalmentajapestiin on yhdistetty muitakin kovia nimiä kuten Juande Ramos, Felix Magath, Ciro Ferrara, Raddy Antic sekä Christoph Daum.

Olimpija johtaa tällä hetkellä Slovenian sarjaa ennen Mariboria. Maribor on viime vuodet hallinnut Slovenian kenttiä ja ollut tuttu näky myös Eurooppa-liigan sekä Mestarien liigan lohkovaiheessa.