Yksi RoPS:n kuluneen kauden tärkeistä palasista, puolustaja Ville Saxman, on tehnyt RoPS:n kanssa vuoden jatkosopimuksen.

Ville Saxmanin sopimus on tärkeä osa tulevan kesän joukkuetta koottaessa, sen verran tärkeästä miehestä on joukkueen valmentaja Juha Malisen mukaan kysymys.

– Ville on noussut parin viime vuoden aikana isoon ja tärkeään rooliin joukkueessa, ottelusta toiseen hän on jaksanut yllättää hyvillä otteillaan. Olen tosi tyytyväinen, että nyt saatiin yksi joukkueen varmimmista onnistujista jatkamaan joukkueessa, kehuu Malinen seuran verkkosivujen mukaan.

– Koska Villen laitapelaaminen on sujunut tuohon malliin laitapuolustajana, ei ole poissuljettu vaihtoehto sekään, että hän pelaisi joskus myös laitahyökkääjänä. Niin monipuolinen pelaaja on kyseessä.

Ville Saxman on myös itse tyytyväinen, että sopimusasiat saatiin jo tässä vaiheessa kuntoon.

– Oikein hyvät fiilikset siitä on, että saimme sopimusasiat jo kuntoon. Joukkueen runko näyttää pitkälti säilyvän viime vuodesta ja sen päälle on hyvä rakentaa myös tulevalle kaudelle menestyvä joukkue, Saxman sanoo.