Raheem Sterling saattaa olla englantilaisen jalkapalloilun kaikkien aikojen kallein pelaaja, mutta Manchester Cityn hyökkäyspään tähti ei ole silti pistänyt ranttaliksi nykyisellä autovalinnallaan.

Sterling, joka tiettävästi tienaa Cityssä karvan verran alle 250 000 euroa viikossa, nähtiin ajamassa pienikokoista Smart-merkin ajoneuvoa, kun hän lähti Cityn harjoituskeskukselta. Kyseinen ajoneuvo maksaa englantilaisen Daily Mail-lehden mukaan noin reilut 16 000 euroa, mikä on pieni summa verrattuna Sterlingin viikkopalkkaan.

Jos alla oleva twiitti ei aukea, katso se täältä.

Mirror Football

@MirrorFootball
Raheem Sterling trades in £125,000 Mercedes supercar - for a SMART CAR bit.ly/1Y4g0MB #mcfc


Aiemmin englantilaispelaaja on nähty ajamassa Mercedes -ja Range Rover-merkkisillä autoilla. Ennen kuin Sterling siirtyi Liverpoolista Manchesteriin, hän kommentoi ajoneuvovalintojaan seuraavasti.

– En aio puhua siitä kuinka montaa autoa ajan.. haluan vain olla parhaimmillani (jalkapallossa), Sterling sanoi Daily Mailin mukaan ennen siirtoaan.

Sterling juhli 21-vuotissyntymäpäiväänsä tiistaina tekemällä kaksi maalia Borussia Mönchengladbachin verkkoon Mestarien liigan lohkovaiheen päätösottelussa. City voitti pelin 4-2-lukemin.

Heinäkuussa Sterlingistä tuli Englannin jalkapallohistorian kallein pelaaja. Hänen siirtosummansa oli noin 81 miljoonaa euroa.