Liverpoolin uusi pelaajahankinta, 19-vuotias serbialainen keskikenttäpelaaja Marko Grujic perii punapaitojen legendan Steven Gerrardin pelinumeron.

Grujicin nykyisen seuran Red Star Belgradin urheilutoimenjohtaja Zvezdan Terzic kertoi Daily Starille, että Liverpooliin siirtyvä pelaajalupaus pelaa seurassa numerolla 8, mikä on seuran ex-kapteenin Gerrardin entinen numero. Samalla hän valotti sopimuksen taustoja.

– Marko Grujic kirjoittaa viisivuotisen sopimuksen Liverpoolin kanssa, minkä arvo on 1,2 miljoonaa puntaa (noin 1,6 miljoonaa euroa), mikä tarkoittaa hänen saavan kuusi miljoonaa puntaa (reilut kahdeksan miljoonaa euroa)Liverpoolilta, hän sanoi Daily Starille ja jatkoi:

– Hän saa numeron 8 selkäänsä.

Liverpool ei ole vielä vahvistanut Grujicin sopimusta, mutta Liverpool Echo -lehti uutisoi aiemmin, että Grujic ja Liverpool ovat päässeet yhteisymmärrykseen sopimuksesta. Serbian alle 21-vuotiaiden maajoukkuepelaajan uskotaan lentävän lääkärintarkastukseen Englantiin jo tällä viikolla.

Kaupasta huolimatta Grujic on pelaamassa kauden loppuun asti nykyisessä seurassaan Red Star Belgradissa.

Liverpoolin suurimpiin seuralegendoihin lukeutuva Steven Gerrard siirtyi viime kauden loppupuolella Yhdysvaltojen pääsarjaseura MLS:n Los Angeles Galaxyyn vietettyään edelliset 17 vuotta Liverpoolissa.