Zinedine Zidanen pojan tunteet kuumenivat – lensi ulos Madridin paikallispelistä suoralla punaisella

© Kuva: Getty Images
Atalanta antaa kyytiä heikolle Brescialle! käytä hyväksesi vetoidea ja talletusbonus!

Legendaarisen keskikenttäpelaajan Zinedine Zidanen Luca-poika lensi ulos suoralla punaisella kortilla, kun Real Madridin alle 17-vuotiaiden joukkue kohtasi viikonloppuna Atletico Madridin Madridin derbyssä. Asiasta kertoo Daily Mail.

Maalivahtina pelaavan Lucan tunteet kuumenivat toden teolla, kun Atleticon pelaajajoukko säntäsi hänen peräänsä kesken ottelun. Tilannetta edelsi Real Madrid-vahdin raju ujostulo, jossa hän osui Atleticon hyökkääjään rajulla tavalla. Torikokouksen jälkeen erotuomari näytti nuorelle Zidanelle punakorttia.

Atletico Madrid voitti arkkivihollisensa lopulta maalein 4-2.

Myös Lucan isä Zinedine Zidane tunnettiin pelitaitojensa lisäksi myös tempperamenttisuudestaan. Ranskalaispelaaja muistetaan maailmalla ennen kaikkea vuoden 2006 MM-kisoista, kun hän puski Italian Marco Materazzia rintaan ja sai tempustaan suoran ulosajon. Ottelu oli ex-futistähden uran viimeinen.


Real Madrid – Villarrealia | JÄTTIKERROIN 50.00 REAL MADRIDILLE

1. Avaa pelitili NordicBetille.
2. Talleta – saat talletuksesi tuplana 100€ asti.
3. Nappaa jättikerroin 50.00 Real Madridin voitolle ja lyö veto!

Atalanta antaa kyytiä heikolle Brescialle! käytä hyväksesi vetoidea ja talletusbonus!