© Kuva: Getty Images

Entinen ManU-toppari jatkamassa uraansa MLS-liigassa?

Manchester Unitedin toppariosastolla aiemmin pelannut Nemanja Vidic on suuntaamassa seuraavaksi rapakon taakse.

Vidic siirtyi kesällä 2014 Italiaan Inter Milanin riveihin. Topparin ura ei kuitenkaan Italiassa auennut, sillä yhteensä Vidic on saanut vain 28 peliä parin kauden aikana tilastoihinsa. Tällä kaudella esiintymisiä ei ole tullut yhtäkään.

Nyt Serie A -seura ja Vidid ovat sopineet sopimuksensa purkamisesta.

Ennen siirtoaan Italiaan Vidic ehti pelata kahdeksan ja puoli vuotta Unitedin riveissä.

Daily Mail -lehden mukaan 34-vuotias konkari miettisi nyt muuttoa MLS-liigaan. Konkari on saanut liigasta tarjouksia. Uusi kausi rapakon takana alkaa maaliskuussa, joten ajankohta siirrolle olisi passeli.

Vidic ei suunnittele tiedettävästi vielä tässä kohtaa peliuransa lopettamista.