Everton hankki hyökkääjän – tähtikärki lähdössä Manchester Unitediin?

© Kuva: Getty Images

Liverpool Echo lehden mukaan Everton on tehnyt 13,5 miljoonan punnan (17,6 miljoonan euron) tarjouksen Moskovan Lokomotiville Senegalin maajoukkuehyökkääjä Oumar Niassesta.

25-vuotias senegalilainen on iskenyt 12 maalia 21 ottelussa ja on ollut monen muunkin Valioliigaseuran tarkkailussa. Brittilehden mukaan moskovalaisseura on hyväksynyt Evertonin tarjouksen ja Niasse on parhaillaan Liverpoolissa neuvottelemassa henkilökohtaisista ehdoista.

Daily Star spekuloi Niassen hankinnan johtuvan siitä, että Evertonin tähtihyökkääjä Romelu Lukaku on lähdössä kesällä pois Merseysideltä. Brittimedian mukaan siirrosta Manchester Unitediin on jo sovittu ja kauppahinta on muhkea 65 miljoonaa puntaa eli 85 miljoonaa euroa.