© Kuva: Juha Tamminen

HIFK solmi hyökkääjän kanssa sopimuksen – ”Jotain ainutlaatuista”

HIFK on tehnyt yksivuotisen jatkosopimuksen hyökkääjä Ville Salmikiven kanssa. Jatkosopimus julkaistiin IFK:n kannattajille viikkoa aikaisemmin ainutlaatuisella tavalla, kun Salmikivi kertoi sopimusuutiset kesken HIFK-KalPa ottelun jäähallin valotaululla.

– Noh, mä kirjoitin just uuden jatkosopimuksen IFK:hon ja hyvä fiilis siitä, Salmikivi vastasi haastattelijan uteluihin tuoreista uutisista kesken ottelun HIFK:n verkkosivujen mukaan.

– Viime kausi oli mun ensimmäinen HIFK:ssa ja seurasta jäi loistava kokonaiskuva. Se tapa, jolla joukkue ja fanit ottivat minut vastaan oli jotain ainutlaatuista. Odotan innolla Veikkausliigakauden alkua.

23-vuotias Salmikivi on HIFK:n oma kasvatti ja aloitti jalkapallouransa HIFK:n junioreissa 5-vuotiaana. Vuonna 2000 Salmikivi matkasi joukkueensa mukana PK-35:n junioreihin. Aikuisiällä mies on edustanut IFK:n lisäksi niin Myllykosken Palloa kuin FC Viikinkejä.

Viime kaudella Salmikivi oli joukkueen toiseksi paras maalintekijä viidellä osumalla. Kaikkiaan Veikkausliigassa mies on osunut maalipuiden väliin 12 kertaa. Vuonna 2011 Salmikivi voitti Ykkösen maalikuninkuuden 20 maalilla.