© Kuva: Getty Images

Lehti: Koirankoppiin joutunut Man Unitedin maalivahti löysi uuden seuran

Victor Valdes on saanut tarjouksen Belgian suurseuralta Standard Liegeltä, kertoo Daily Mail.

Manchester Unitedin päävalmentajan Louis van Gaalin epäsuosioon joutunut maalivahti Victor Valdes on siirtymässä Daily Mailin mukaan belgialaiseen Standard Liegeen. Valdesin sopimus ulottuisi kesään asti, ja espanjalaistorjuja pelaisi uudessa seurassa lainalla emoseurastaan.

Barcelonassa uransa huippuvuodet pelannut Valdes, 33, allekirjoitti ManU:n kanssa 1,5-vuotisen sopimuksen tammikuun siirtoikkunassa 2015. Koppari ei ole päässyt kuukausiin edes seuran vaihtopenkille, sillä hän kieltäytyi alkuaikoina pelaamasta seuran reserveissä, mistä van Gaal tulistui ja teki selväksi, ettei Valdes pelaa kyseisellä asenteella missään manchesteriläisseuran joukkueessa.

Daily Mailin mukaan peliajan perään huokaileva Valdes on saanut tarjouksia aiemmin Turkista ja Meksikosta, mutta ei ole tarttunut niihin.

Valdes haluaisi jatkaa Valioliigassa, mutta tiettävästi se ei ole tällä hetkellä mahdollista. Newcastle yritti aiemmin tässä kuussa saada kokeneen veskarin talliinsa, mutta siirto kariutui, koska van Gaal haluaa Valdesin vaihtavan kokonaan maisemaa Englannista.

» Katso Valioliigan ottelut, taulukko ja uutiset erikoissivultamme!