© Kuva: Getty Images

Lehti: Louis van Gaal suunnittelee jättimäistä tupladiiliä

Manchester United aikoo olla aktiivinen siirtomarkkinoilla. Hakusessa on sekä Lazion keskikenttäpelaaja Felipe Anderson että Southamptonin laituri Sadio Mane.

United katkaisi lauantaina seitsemän ottelun voitottoman putkensa, ja van Gaal pyrkii vahvistuksilla vielä kääntämään joukkueen tilanteen. Hollantilaisluotsi tietää, että hänen työpaikkansa on enää ohuen oljenkorren varassa.

Esimerkiksi Pep Guardiolan uskotaan olevan tyrkyllä joukkueen peräsimeen ensi kaudella.

United on valmis käyttämään Andersoniin 30 miljoonaa puntaa suoraan ja viisi miljoonaa päälle erilaisia lisiä. 23-vuotias Mane ei puolestaan tiettävästi ole myytävänä, mutta hänet on arvioitu noin 30 miljoonan punnan arvoiseksi.

» Katso Valioliigan ottelut, taulukko ja uutiset erikoissivultamme!