Liverpool vahvisti tiistaina puolustuspäätään lainaamalla Steven Caulkerin Championship-seura QPR:ltä.

24-vuotias toppari pelasi jo alkukauden Valioliigassa, niin ikään lainasopimuksella Southamptonissa. Hän pääsi kentälle seurassa vain yhdeksän kertaa, viimeksi joulukuun alussa Liigacupin ottelussa, missä joukkue kärsi 1-6-tappion juuri Liverpoolille.

Pelaaja on edustanut Englantia kerran A-maajoukkuetasolla. Caulkerin pelilupa on heti kunnossa ja häntä voidaan käyttää keskiviikon Arsenal-ottelun miehistössä.

Liverpool kärsii melkoisesta loukkaantumissumasta ja toppareista Martin Skrtel ja Dejan Lovren ovat varmuudella poissa tulevasta ottelusta. Muut ryhmän topparit Kolo Toure ja Mamadou Sakho ovat myös toipilaita, mutta miesten odotetaan kuntoutuvan keskiviikon peliin.

Liverpoolin ensimmäinen talvihankinta oli Marko Grujic Partizan Belgradista. Mies pelaa vielä ex-seurassaan lainalla kevätkauden.