Liverpool on vahvistanut rivejään hankkimalla Belgradin Punaisessa tähdessä pelanneen 19-vuotiaan Marko Grujicin.

Serbian alle 21-vuotiaiden maajoukkueen keskikenttäpelaaja pelaa kuitenkin belgradilaisjoukkueessa loppukauden lainalla ennen siirtymistään Liverpooliin. Tällä kaudella Grujic on viimeistellyt joukkueelleen viisi maalia 21 sarjaottelussa. Hän on samalla Liverpoolin tammikuun ensimmäinen hankinta.

– Olemme erittäin tyytyväisiä, sillä Marko on iso lahjakkuus ja olemme nähneet hänet useampaan otteeseen, Liverpoolin päävalmentaja Jürgen Klopp kertoo seuran verkkosivuilla.

– Kuvaillakseni häntä sanoisin hänen olevan pitkä poika, mutta nopea ja teknisesti hyvä. Hän voi sekä syöttää että kuljettaa, mutta hän on nuori ja hänen tarvitsee kehittyä. Hän tulee tekemään sen, joten kaikki on hyvin, Klopp heittää.