Painoaan pudottanut brassitähti siirtyy jenkkeihin pelaamaan – äiti halusi pojan pois Brasiliasta

© Kuva: Getty Images

Brasilialaishyökkääjä Adriano on pistänyt itsensä kuntoon ja siirtyy pelaamaan USA:n neljänneksi korkeimmalle sarjatasolle.

Takavuosien hyökkääjätähti on pudottanut painoaan kahdeksan kiloa valmistautuessaan uuteen kauteen. Adriano ei ole pelannut huhtikuun 2014 jälkeen peliäkään, mutta jatkaa nyt uraansa NPSL-sarjassa USA:ssa.

– Olemme neuvotelleet hänen agenttinsa kanssa kaksi-kolme kuukautta ja hänen piti päästä pois Brasiliasta. Hänen äitinsä ja perheensä halusivat hänet kauas Brasiliasta ja sen häiriötekijöistä ja hän ajatteli Miami Unitedin olevan hänelle sopiva, kun teimme hänelle tarjouksen, seuran presidentti Roberto Sacca kertoo The Daily Telegraphille.

– Tämä on kaukana häiriötekijöistä ja paineista – täällä hänellä ei ole paineita. Hän on jo pudottanut painoaan kahdeksan kiloa, joten hän on valmis pelaamaan, Sacca jatkaa.

Adriano on pelannut urallaan muun muassa Interissä, Fiorentinassa, Parmassa ja AS Romassa. Kotimaassaan hän on edustanut Flamengoa, Sao Pauloa, Corinthiansia sekä viimeksi Atletico Paranaensea. Maaotteluita Brasilian paidassa hänellä on yhteensä 48.


Ota 20 ilmaiskierrosta

Ei omaa rahaa, ei riskiä

  • Avaa pelitili Lucky Dinolle.
  • Saat heti ilman omaa rahaa 20 ilmaiskierrosta Narcos-peliin!
  • Tallettajille lisäksi jopa 400€ bonus + 100 ilmaiskierrosta lisää.