Seurajoukkueelle kiukuttelu kävi kalliiksi – Saksan EM-ehdokkaista yksi nimi voidaan pyyhkiä pois!

Saksan maajoukkueluotsi Joachim Löw on kertonut suhteellisen yksiselitteisesti, että seuratasolla huonoa joukkuehenkeä osoittanuttta Kevin Grosskreutzia – yhtä vuoden 2014 maailmanmestareista – ei tulla näkemään Saksan kesän EM-ryhmässä.

27-vuotias pelaaja siirtyi viime kesänä Borussia Dortmundista Galatasarayhin ilmaiseksi. Paperityöt kuitenkin toimitettiin hallinnollisille tahoille liian myöhään ja mies ei saanut pelata koko syksyn aikana.

Tammikuun alussa pelaaja teki sopimuksen VfB Stuttgartin kanssa pelaamatta minuuttiakaan turkkilaisseuran kanssa.

– Hän ei ole pelannut puoleen vuoteen. Olin Istanbulissa ja tapasin Galatasarayn päävalmentajan Mustafa Denitzlin. Hän kertoi minulle, että Kevin lensi Saksaan liki jokainen viikonloppu ja oli poissa perjantaista sunnuntaihin. Sellaista ei tehdä, jos haluat kuulua joukkueeseen, Löw puhisi Die Weltille.

Vaikka seura oli vastuussa siitä, että edustusoikeutta ei tullut, Löwiltä ei herunut sympatiaa sitoutumattomalle pelaajalle.

– Minulta ei löydy sympatiaa tavalle, millä hän on hoitanut uraansa.


Ota 20 ilmaiskierrosta

Ei omaa rahaa, ei riskiä

  • Avaa pelitili Lucky Dinolle.
  • Saat heti ilman omaa rahaa 20 ilmaiskierrosta Narcos-peliin!
  • Tallettajille lisäksi jopa 400€ bonus + 100 ilmaiskierrosta lisää.