© Kuva: Getty Images

Video: Tanssii puolustajien kanssa! Valioliiga-floppi löytänyt peli-ilonsa

Valioliiga-seura Newcastlesta hyllyttämisensä jälkeen viime talvena takaisin kotimaahansa Ranskaan palannut Hatem Ben Arfa, 28, on saanut peli-ilonsa takaisin.

Pelaaja ei saanut pelilupaa nykyiseen seuraansa vasta kuin täksi kaudeksi, koska oli viime kaudella ennen siirtoaan jo edustanut kahta seuraa kalenterivuoden aikana. Hän nimittäin pelasi kauden 2014-2015 alussa myös lainalla Hull Cityssä – heikolla menestyksellä niin ikään.

Tällä kaudella laitalinkkinä tai hyökkäävänä keskikenttämiehenä seurassaan pelannut taituri on tehnyt kahdeksan maalia 22 otteluun. Tehot eivät sinänsä ole ihmeellisiä, mutta miehen harhautustaidot ovat maailman huippuluokkaa.

Tällä kaudella hän on useissa peleissä esittänyt uskomatonta taituruutta pitäen vastustajien puolustajia pujottelukeppeinään. Alla olevista videoklipeistä näet kuinka miehen peli sujuu parhaimmillaan kuin tanssi.