Ykköseen pudonnut KTP hankki ”liigatason pelaajan”

© Kuva: Mattias Persson

Ykköseen valmistautuva kotkalainen FC KTP on solminut pelaajasopimuksen amerikkalaisen Isaac Kannahin (182cm / 73kg) kanssa.

Viime kauden lopussa Mikkelin Palloilijoiden riveissä Ykköstä pelannut Kannah on allekirjoittanut KTP:n kanssa 1+1-vuotisen sopimuksen.

KTP:n päävalmentaja Sami Ristilä odottaa Kannahin tuovan joukkueeseen erityisesti juoksuvoimaa ja vauhtia.

– Hän on erittäin nopea ja eteenpäin pyrkivä pelaaja. Juuri sellainen, jonka tarvitsemme, Ristilä kertoo. Viime kaudella meillä ei ollut käytettävissämme riittävästi Isaacin kaltaisia nopeita pelaajia. Nyt olisi vauhtia tarjolla.

Kotkalaisseuran kiinnostus pelaajaan heräsi Etelä-Savosta kantautuneiden suositusten myötä. MP:n valmentaja Ilkka Mäkelä kertoi liberialaissyntyisen Kannahin, 22, olevan hänen näkemyksensä mukaan liigatason pelaaja.

– Ilkka suositteli Isaacia ja kehui häntä. Näin myös itse hänen pelaavan, ja vakuutuin hänen tekemisestään, Ristilä taustoittaa hankinnan syntymistä KTP:n sivuilla.

Kannah on pelannut ennen Mikkelin visiittiään Chicagossa Illinoisin yliopistojoukkueessa. Hän on aikoinaan kuulunut myös USA:n alle 18-vuotiaiden maajoukkueryhmään, vaikka virallisia maaotteluita ei olekaan kertynyt. Kannah siirtyy Kotkaan innokkaana ja motivoituneena.

– Olen innoissani! Pääsen seuraan, jossa tavoitteet on asetettu tulevaa kautta ajatellen korkealle. Haluan olla mukana nostamassa Kotkaa liigakartalle, Kannah kertoo tunnelmistaan.

Kannahin sopimuksessa on kuukauden mittainen koeaika.

KTP:llä on kaudelle 2016 sopimukset nyt yhteensä 15 pelaajan kanssa. Joukkueessa pelaavat ensi kaudella Kannahin lisäksi
maalivahdit Jere Pyhäranta ja Sauli Kilpeläinen, puolustajat Giorgi Ositashvili, Topi Pasi ja Juuso Salonen, keskikenttäpelaajat Valeri Minkenen, Ville Oksanen, Oskari Kekkonen ja Aleksi Tarvonen sekä hyökkääjät Kaarel Usta, Markus Jääskeläinen, Matias Lindfors, Jussi Aalto ja Niko Ikävalko.

KTP on aloittanut harjoittelun tulevaa kautta varten. Sopimuspelaajien lisäksi joukkueen mukana harjoittelevat tällä hetkellä
topparit Sebastian Dolivo ja Reetu Räsänen, laitapuolustaja Henri Malundama, keskikenttäpelaaja Janne Veija sekä hyökkääjä Artem Katashevskiy.

KTP pelaa kauden ensimmäisen harjoitusottelunsa ensi keskiviikkona 20.1 KuPS:ia vastaan Imatralla. Ottelu alkaa Imatran hallissa klo 15.

Lähde: KTP:n verkkosivut


Ota 20 ilmaiskierrosta

Ei omaa rahaa, ei riskiä

  • Avaa pelitili Lucky Dinolle.
  • Saat heti ilman omaa rahaa 20 ilmaiskierrosta Narcos-peliin!
  • Tallettajille lisäksi jopa 400€ bonus + 100 ilmaiskierrosta lisää.