© Kuva: Getty Images

Ei kai Zlatankin? Ruotsalaistähti saamassa hirmutarjouksen

34-vuotiaan Zlatan Ibrahimovicin sopimus ranskalaisseura Paris Saint-Germainin kanssa päättyy ensi kesänä. Ruotsalaistähti on osoittanut tällä kaudella olevansa edelleen maailmanluokan hyökkääjä paukuttamalla 21 maalia pelaamassaan 20 Ligue 1 -ottelussa.

Tänään sunnuntaina  2-1-vierasvoitossa Marseillea vastaan pariisilaisten  avausmaalin tehnyt pallotaituri liitettiin viime kesänä huhuissa Valioliigaan. Zlatan villitsi itsekin spekulaatioita kertomalla halustaan pelata Englannissa.

Italialaislehti Gazzetta dello Sport kertoo nyt, että Zlatan on saamassa ison tarjouksen Kiinasta. Lähteen mukaan mies tienaa tällä hetkellä PSG:ssä 18 miljoona euroa kaudessa ja kiinalaisseura Shanghai Shenhua on valmis maksamaan tähtihyökkääjälle vähintään saman verran houkutellakseen hänet sarjaan.

Kiinaan on alkuvuoden aikana siirtynyt useita pelaajia Euroopasta – nimekkäimpinä Alex Teixeira, Ramires ja Jackson Martinez. Viikonlopun aikana paljastui, että myös Zlatanin seurakaveri, Ezequiel Lavezzi on siirtymässä Shanghaihin.