© Kuva: Getty Images

Entinen Arsenal-puolustaja Sunderlandiin? – ”Pitkä pelaamattomuus mietityttää”

Entinen Arsenal-puolustaja Emmanuel Eboue, 32, on lähellä sopimusta Sunderlandin kanssa. Viimeksi vuodesta 2011 alkaen Galatasarayta edustanut laitapakki on ollut vapaana agenttina viime kesästä lähtien, mutta hänen edelliset viralliset pelit Turkista ovat huhtikuulta 2015.

Sunderland-luotsi Sam Allardycen mukaan norsunluurannikkolaisen pitää sopimus ansaitakseen näyttää olevansa kunnossa.

– Hänen hankkimisensa on mahdollista. Ei ole salaisuus, että tarvitsemme tälle pelipaikalle vahvistusta. Ebouella on erinomaiset näytöt Arsenalista, ja selvitämme lähiviikkoina, mitä hänestä voimme saada irti, manageri kommentoi Newcastle Chroniclelle.

– Hänen pitkä pelaamattomuus mietityttää eli pääkysymyksemme on siinä, saamme hänet fyysisesti pelikuntoon tarvittavassa ajassa. Jos se onnistuu, uskon hänestä olevan meille apua.

» Katso Valioliigan ottelut, taulukko ja uutiset erikoissivultamme!