FC Lahti on solminut yksivuotisen pelaajasopimuksen Fareed Sadatin (synt.-98) kanssa. Sopimuksessa on optio kahdesta lisävuodesta. Sadat viihtyy hyökkäyspäässä ja kykenee pelaamaan usealla eri pelipaikalla.

 

Päävalmentaja Toni Korkeakunnas oli mielissään uuden lahjakkuuden kiinnityksestä joukkueeseensa. Sadat bongattiin joukkueeseen Santeri Hostikan tavoin viime vuoden lopussa järjestetyn yhteistyöseurojen testileirin kautta.

– Hän pystyy tekemään kovassa vauhdissa asioita ja on maltillinen pallon kanssa. Arvoituksellinen hyökkäyspäässä, rohkea, uskaltaa tehdä ja haastaa. Hyvä oikean jalan laukaus. Luontaista voimaa, tuuli ei puhalla kumoon. Pärjää fyysisesti vaikka on nuori, Korkeakunnas suitsuttaa seuran kotisivuilla.

– Paljon on vielä kehitettävää taktisella puolella ja viimeistelyssä. Lyhyen aikaa, mitä on ollut meidän kanssa ja harjoitellut ammattimaisesti kaksi kertaa päivässä, on ottanut steppejä eteenpäin jo nyt. Todella potentiaalinen pelaaja.