© Kuva: Getty Images

Entinen HIFK-pelaaja vahvistukseksi Gnistaniin

Fisnik Gerxhaliu on tehnyt sopimuksen Gnistanin kanssa.

Gerxhaliu pelasi junnuvuosinaan HJK:ssa ja pelasi myös Klubi-04:n paidassa. Myöhemmin hän siirtyi HIFK:n riveihin. Edelliset kaudet on viihtynyt Tammisaaressa EIF:n paidassa. Kaudella 2015 Fisu oli muutaman ottelun hakemassa pelituntumaan lainalla Gnistanissa vakuuttaen otteillaan Oulunkylän yleisön.

– Gnistan on aina ollut yksi sarjan parhaista joukkuesta. Viime kauden laina-aika Gnistanissa jätti minulle hyvän vaikutelman pelillisesti sekä henkisesti, Gerxhaliu kommentoi Gnistanin verkkosivuilla.

– Odotan alkavalta kaudelta menestystä sarjassa. Ei riitä, että ollaan tokia tai kolmansia lohkossa, kommentoi Gerxhaliu sopimuksensa taustoja sekä tavoitteista kauteen.

Valmentaja Antti Uusitalo on tyytyväinen uuteen hyökkääjähankintaan.

– Fisu [Gerxhaliu] on varmasti sarjan vaarallisimpia viimeistelijöitä ja odotukset häntä kohtaan ovat korkealla. Isokokoisena pelaajana Fisu tuo peliimme uudenlaisia mahdollisuuksia, joita viime kaudella aika-ajoittain kaipasimme peliimme. Tällä tarkoitan sitä, että meillä on ylhäällä pelaaja, joka pystyy suojaamaan hyvin palloa ja sitä kautta rauhoittamaan peliä ja tekemään tilaa muille.

– Fisun [Gerxhaliu] viime kausi oli rikkonainen. Toissa kauden 17 maalia kertoo siitä minkä tason viimeistelijästä puhutaan. Hän on saanut harjoitella meidän kanssa alkukauden ja on erittäin sitoutunut tekemään kovasti töitä, jotta maaleja syntyy myös keltasinisessä paidassa. Uskon, että Fisusta on Gnistan-kannattajille paljon iloa alkavalla kaudella.