© Kuva: Juha Tamminen

HIFK:n luottopelaaja jatkaa seurassa – ”Kyltin nähtyäni jatkopäätös oli selvä”

HIFK tiedottaa verkkosivuillaan tehneensä vuoden jatkosopimuksen keskikenttäpelaaja Ville Taulon kanssa. Taulo väläytteli vielä viime vuonna päättävänsä uransa Veikkausliigassa kauteen 2015.

– Snadien Kingien ”One More Year” kyltin nähtyäni jatkopäätös oli selvä. Siinä vaiheessa uraa, kun lakanassa lukee, että “voisit Taulo laittaa pläägät naulaan”, niin mietin jatkopäätöstä pidempään, Taulo sanoo. seuran verkkosivuilla.

– Pelihalut ovat tällä hetkellä yhtä voimakkaat kuin 17-vuotiaana ensimmäisellä liigakaudella. Viime kausi jäi osaltani kesken, kun toivuin loukkaantumisesta juuri ennen kauden päätöstä. On hienoa olla taas takaisin mukana. Tuleva kesä tulee varmasti tarjoamaan jälleen monta elämystä.

30-vuotias Taulo on pelannut HIFK:ssa vuodesta 2013 saakka. Mies on edustanut Veikkausliigassa myös HJK:ta ja FC Lahtea.