© Kuva: Juha Tamminen

HJK:n talven yllätyshankinnan tyly kohtalo – ilmoitti uransa päättymisestä!

Vakavien polvivammojen kanssa viime vuodet paininut Jarno Parikka, 29, on päättänyt lopettaa ammattilaisuransa.

Parikka ja HJK solmivat joulukuussa tämän kauden kattavan sopimuksen. Polven kunto piti tarkastaa ennen kauden alkua huolellisesti, mutta lopulta Parikan polvi ei ole kestänyt pelaamista lainkaan. Hyökkääjä ei ole päässyt treenaamaan täysillä joukkueen mukana, eikä osallistumaan yhteenkään HJK:n tänä vuonna pelaamaan otteluun.

-Vaikka ammattilaisura pelaajana loppuu, niin uskon tulevani toimimaan myös jatkossa jalkapalloilun parissa. Tosi haikeat fiilikset on nyt ja en ole vielä kerennyt sulattelemaan asiaa ja ajattelemaan jatkoa. Selviä suunnitelmia ei vielä ole, Parikka kertoo seuran kotisivuilla.

HJK-kannattajien suursuosikki pelasi Klubissa yhteensä 118 ottelua, joissa syntyi 22 maalia. Parikka voitti HJK:n riveissä kolme Suomen mestaruutta kausina 2009-2011.

SEURAA MEITÄ MYÖS SOMESSA!
Facebookissa ja Twitterissä