© Kuva: Getty Images

Hollo vs Lukijat: “Olisiko Tottenhamista sittenkin mestariksi?”

Sivustomme asiantuntija Lauri Hollo kaivaa joka viikko jalkapallosta ajankohtaisia puheenaiheita; jotakin hyvää, jotakin huonoa tai oudon jutun, mikä ei yksinkertaisesti hänen maalaisjärkeensä mahdu. Mitä mieltä sinä olet?

Plussaa:

– Valioliiga on menossa mielenkiintoiseen suuntaan. Vaikka Leicester näytti jo karkaavan, nyt viisi liigavoittoa peräkkäin ottanut Tottenham on noussut läähättämään jo kahden pisteen päähän. Kun Spurs on napannut viidestä viime pelistä 15 pistettä, on Leicesterin saldo samaan aikaan 10 pistettä, Arsenalin kahdeksan, Manchester Cityn ja Manchester Unitedin seitsemän.

– On pakko sanoa, että Mauricio Pochettino on tehnyt loistotyötä Tottenhamin peräsimessä. Hän on nostanut osakettaan valmentajamarkkinoilla todella paljon.

– Tottenham on voittanut viimeksi ylipäätään jotakin 2008, kun se vei kakkoskategorian pokaalin Liigacupista. Edellinen liigamestaruus on 55 vuoden takaa ja FA cupin pytyn nostelemisestakin on kulunut jo 25 vuotta. Nyt Spurs tappelee Valioliigan voitosta, on mukana Eurooppa liigan jatkopeleissä ja FA cupissa 16 parhaan joukossa. Joko nyt olisi isomman pokaalin aika?

– Tottenham on sikäli kompleksinen tapaus, että sillä on iso kannattajapohja, erittäin vakaa taloustilanne ja joukkue on ollut kilpailukykyinen ainakin teoriassa jo vuosikymmenet. Mutta tulosta ei vain ole tullut.

– Onko Pochettino se mies, joka palauttaa kunnian päivät viimeinkin White Hart Lanelle?

» Katso Valioliigan ottelut, taulukko ja uutiset erikoissivultamme!